Info

Granny Goes Street är ett kulturkalas för alla åldrar med fri entré.

De flesta tycker nog att sommaren alltid går lite för fort, och det kan vara svårt att riktigt veta när den egentligen är slut. Det rättar vi till genom att kalla Granny Goes Street för sommarens sista festival – en festival som helt enkelt sätter punkt för sommaren.

Namnet på kulturfesten Granny Goes Street kommer från att hela tillställningen från början hette Falun Street Perfomance. Efter att den lagts ner tog Arenan över delar av festivalidén och festivalen flyttade från stan till Mormorsgatan – därav namnet Granny Goes Street. År 2013 flyttade festivalen till parkeringen/Parken vid Kulturhuset tio14 (f.d Folkets hus), men eftersom vi gillar namnet fick det såklart hänga på även dit!

Första helgen i september är det glad stämning och vi har ordnat så att det blir bra väder. Möjligen lite svalt på kvällen eftersom det trots allt är sensommar. Välkommen till en härlig festival med flera scener, en massa bra musik, teater, konst och roliga aktiviteter. Vi ses 7 september år 2019!

Granny Goes Street arrangeras av Kultur- och fritidsförvaltningen  (Falu kommun) i samarbete med Bilda och Lugnetkyrkan.

Annonser