Syster Sol m.fl till årets festival!

Syster Sol

Syster Sol började sin skivkarriär 2009 med debuten “Dömd Att Bli Bedömd”, som var produkten av en livslång kärleksaffär med reggae. Det var med den och uppföljaren “Kichinga” från 2011 som hon befäste sin status på den svenska reggaescenen. 2013 kom albumet “Mallan Raderna” och hon släppte EPn “Bag Lady” 2015. Hennes senaste släpp kom 2016 och heter “Tomma Gator”, ett samarbete med 16-åriga Pervane som flydde från Afghanistan till Sverige ensam. 2017 är början på ett nytt kapitel för Syster Sol. En ny, mogen, men mångbottnad artist som fortfarande är villig att experimentera. Men framför allt inte räds för att säga som det är och blotta sitt inre för vad som är rätt här i världen.

Oil My Member

”Avgrundsmys”. Det är alltså så Emma Linnea Näslund beskriver sin musik. 2015 släpptes EPn ‘The Birthday Session’ och 2016 singeln ‘Arctos’. I våras släpptes ‘The Eggplant Session’ på Youtube, ett livesläpp uppdelat i tre delar á en låt.

Solitary Moan

Bakom Solitary Moan står David Rosberg från Jämtland. Solitary Moan ett musikprojekt fullt av känslor så som sorg, sorg och självtvivel, men också optimism och hopp.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s